Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino

Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino

4.5 25 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
4 Stücke

Suroviny

Teig
  • natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    40 g
  • Knoblauchzehe (volitelně)
    ½ - 1
  • Dicke Bohnen, frisch
    350 g
    350 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
  • Wasser
    300 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Zucker
    1 TL
    1 TL Backmalz
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Weizenmehl Type 550
    450 g
Belag und Fertigstellung
  • Pecorino gehobelt
    150 g
  • Parmesan gehobelt
    50 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer
    1 - 2 Prisen
  • natives Olivenöl
    10 g
  • Pancetta in dünnen Scheiben
    100 g
    100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in dünnen Scheiben

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 37 g
Kalorie 3590 kJ / 858 kcal
Tuk 41 g
Vláknina 9 g
Sacharidy 91 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...