
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ - 1 Knoblauchzehe (volitelně)
-
350
g Dicke Bohnen, frisch
nebo 350 g dicke Bohnen, TK aufgetaut - 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 450 g Weizenmehl Type 550
Belag und Fertigstellung
- 150 g Pecorino gehobelt
- 50 g Parmesan gehobelt
- Salz zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 10 g natives Olivenöl
-
100
g Pancetta in dünnen Scheiben
nebo 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 858 kcal / 3590 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 91 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1hod. 20min
Birnen-Thymian-Speckbrötchen
15hod.
Pizza mit Salsiccia
2hod. 40min
Focaccia mit Salami und Feigen
2hod. 30min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1hod. 45min
Maronen-Walnussfladen
10hod. 25min
Pizza mit Radicchio und Taleggio
1hod. 45min
Salsa Verde
10min
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17hod. 15min
Baguettes Rustica
15hod.
Focacce mit Oliven
2hod.
Pizza auf römische Art
1hod. 40min