Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ - 1 Knoblauchzehe (volitelně)
-
350
g Dicke Bohnen, frisch
nebo 350 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut - 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 450 g Weizenmehl Type 550
Belag und Fertigstellung
- 150 g Pecorino, gehobelt
- 50 g Parmesan, gehobelt
- Salz zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 10 g natives Olivenöl
-
100
g Pancetta, in dünnen Scheiben
nebo 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 godz. 50 min
Argentinische Empanadas mit Huhn
3 godz. 40 min
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1 godz.
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Pizza Margherita
1h 35min
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Pizza auf ligurische Art
1 godz. 50 min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 godz. 50 min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Frühlingspizza Toni M.
6 Std. 40 Min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 godz.
Pide mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min