Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 60 - 80 g di peperone giallo a cubetti (1 cm)
- 60 - 80 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
- 500 g di funghi champignon puliti a fette sottili
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 2 peperoncini piccanti freschi senza semi
- 20 g di latte per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 60.3 g
- Tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Sfogliata ai funghi
1 Std. 40 Min
Pizza con la ricotta
2 Std. 40 Min
Focaccia con salsiccia
1h 50 min.
Focaccia croccante
2h 10min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Focaccia ai friarielli
2h 15 min.
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Tortano speck e fontina
2h
Fagotto napoletano
2h 15 min.
Focaccia alle melanzane
1h 50 min.