Zařízení & příslušenství
Boloňské špagety
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
Na těstoviny
-
200 gramů špaget
-
850 gramů vody na těstoviny
-
½ polévkové lžíce olivového oleje
-
½ čajové lžičky soli
Boloňská omáčka
-
5 gramů oleje
-
25 gramů cibule napůl
-
1 ½ stroužku česneku
-
50 gramů mrkve na kousky
-
35 gramů rajčatového protlaku
-
150 gramů hovězího masa, mletého
-
¼ čajové lžičky červené papriky, sladké
-
¾ čajové lžičky soli
-
2 špetky pepře černého, mletého
-
15 gramů vína bílého, suchého červeného
-
250 gramů rajčat napůl
-
½ čajové lžičky cukru
-
50 gramů sýru, parmazánu strouhaného, na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1929.1 mg
Protein
37.4 g
Kalorie
3275.8 kJ /
783 kcal
Tuk
29.3 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
10.8 g
Sacharidy
90.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Těstoviny, vařené
20min.
Špagety Carbonara
40min.
Bramborová kaše
50min.
Čočka na kyselo
2hod. 55min.
Kuře na paprice s těstovinami
45min.
Špagety Carbonara
35min.
Palačinky s tvarohem
25min.
Rajská omáčka
30min.
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45min.
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.