Zařízení & příslušenství
Rajská omáčka
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů cibule napůl
-
2 polévkové lžíce oleje
-
600 gramů rajčat nejlépe soudkových
-
800 gramů vody
-
100 gramů cukru
-
2 čajové lžičky soli
-
5 kusů nového koření
-
1 lístek bobkového listu, sušeného
-
2 kostky hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
6 kusů pepře, černého, celého
-
1 rovná čajová lžička mleté skořice
-
140 gramů rajčatového protlaku
-
70 gramů hladké mouky
-
1 čajová lžička octa
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
4.3 g
Kalorie
1151 kJ /
275 kcal
Tuk
5.8 g
Vláknina
4.4 g
Sacharidy
51.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Houskové knedlíky
50 min
Krupicová kaše pro děti
10 min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 min
Bramborová kaše
50 min
Kuře na paprice s těstovinami
45 min
Frankfurtská polévka
30 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Bramboráky
45 min
Dukátové buchtičky s vanilkovou omáčkou
1 godz. 30 min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Zelňačka
25 min
Koprová omáčka
20 min