Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce oleje
- 600 gramů rajčat, nejlépe soudkových
- 800 gramů vody
- 100 gramů cukru
- 2 čajové lžičky soli
- 5 kusů nového koření
- 1 lístek bobkového listu, sušeného
- 2 kostky hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 6 kusů pepře, černého, celého
- 1 rovná čajová lžička mleté skořice
- 140 gramů rajčatového protlaku
- 70 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička octa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1151 kJ / 275 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Bramborový guláš s párkem
40min
Krupicová kaše pro děti
10 menit
Čočková polévka
1h 35min
Koprová omáčka
20 min
Houskové knedlíky
50min
Bramboračka se sušenými houbami
30min
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45min
Palačinky s tvarohem
25 min
Kuře na paprice s těstovinami
45min
Bramboráky
45min
Bramborová kaše
50min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 min