Zařízení & příslušenství
Chwee Kuih (steamed rice cake)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
10 portion
Suroviny
-
preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed100 g
-
garlic cloves20 g
-
vegetable oil50 g
-
sesame oil, toasted1 tsp
-
dark soy sauce¾ tsp
-
sugar5 g
-
oil for greasing
-
white rice flour130 g
-
tapioca starch15 g
-
water930 g
-
salt½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
1 g
Kalorie
454 kJ /
109 kcal
Tuk
5 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Our Favourites
28 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Sesame Crème
10min.
Hakka Yam Abacus
20min.
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min.
Chicken porridge with century egg
30min.
Dried Shrimp Sambal
55min.
Homemade Soy Milk
35min.
Chicken Porridge With Century Egg
30min.
Rice Wine Chicken
30min.
Yam Rice
45min.
Homemade Pandan Kaya
55min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.