Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2700 g water
- 500 g yam (taro roots), peeled, cut in cubes (2 cm)
- 3 tsp salt
- 150 g tapioca flour
- 8 garlic cloves
- 20 g shallots
- 15 g dried shrimp, soaked in hot water for 30 minutes
- 30 g cooking oil, plus 2 tbsp
- 10 g dried shredded squid, soak in hot water for 30 minutes
- 4 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in thin slices
- 3 dried black fungus, soaked to soften, cut in thin strips
- 100 g minced pork
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp dark sesame oil, roasted
- ½ tsp dark soy sauce
- ½ tsp white pepper powder
- 1 fresh red chilli, julienned
- 2 sprigs spring onions, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2013 kJ / 409 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 1553 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Sesame Crème
10min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Yam Rice
45 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Rice Wine Chicken
30min