Zařízení & příslušenství
Hakka Yam Abacus
Příprava 5min.
Celkový 20min.
5 portions
Suroviny
-
water2700 g
-
yam (taro roots) peeled, cut in cubes (2 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
tapioca flour150 g
-
garlic cloves8
-
shallots20 g
-
dried shrimp soaked in hot water for 30 minutes15 g
-
cooking oil plus 2 tbsp30 g
-
dried shredded squid soak in hot water for 30 minutes10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in thin slices4
-
dried black fungus soaked to soften, cut in thin strips3
-
minced pork100 g
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark sesame oil roasted1 tsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
fresh red chilli julienned1
-
spring onions chopped2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1553 mg
Protein
11 g
Kalorie
2013 kJ /
409 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
9 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Reunion Dishes
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Braised pork belly
55min.
Sesame Crème
10min.
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min.
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min.
Yam Rice
45min.
Rice Wine Chicken
30min.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min.