Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2700 g water
- 500 g yam (taro roots), peeled, cut in cubes (2 cm)
- 3 tsp salt
- 150 g tapioca flour
- 8 garlic cloves
- 20 g shallots
- 15 g dried shrimp, soaked in hot water for 30 minutes
- 30 g cooking oil, plus 2 tbsp
- 10 g dried shredded squid, soak in hot water for 30 minutes
- 4 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in thin slices
- 3 dried black fungus, soaked to soften, cut in thin strips
- 100 g minced pork
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp dark sesame oil, roasted
- ½ tsp dark soy sauce
- ½ tsp white pepper powder
- 1 fresh red chilli, julienned
- 2 sprigs spring onions, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2013 kJ / 409 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 1553 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chai Buey
1h 45min
Yam Rice
45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Mapo tofu
15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Rice Wine Chicken
30 Min
Sesame Crème
10 min