Pasta alla gricia

Pasta alla gricia

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 portions

Suroviny

  • pecorino romano in pieces (2-3 cm)
    50 g
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • guanciale in thin strips (5-10 mm)
    75 g
  • salt
    ½ tsp
  • pasta, dried like half sleeves
    160 g
  • black pepper, ground as desired

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1576.9 mg
Protein 23.4 g
Kalorie 2278.5 kJ / 544.5 kcal
Tuk 23.6 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 8.6 g
Sacharidy 63.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...