Program Spiralizování 

Zaměření programu

Program Spiralizování 

Co je to?

Vyzkoušejte všestrannost s programem Spiralizování a bez námahy proměňte obyčejnou zeleninu v lákavé spirálky, které dodají vašim receptům jedinečný vzhled. Od batátových špaget po cuketové tagliatelle – čekají na vás nové formy a textury!

Jak to funguje?

Umístěte osu kráječe a sběrnou nádobu a podle požadavků receptu vyberte vhodnou čepel (čepel s černým nožem pro silné spirály nebo čepel se zeleným nožem pro tenké spirály). Uzavřete víkem kráječe a upevněte připravenou surovinu k jezdci spiralizéru. Spiralizujte, jemně a rovnoměrně stlačujte dolů.

Nejlépe se hodí pro:

  • rodiny/rodiče, kteří chtějí své děti a ostatní členy rodiny přimět jíst více zeleniny tím, že ji připraví v zábavných a lákavých spirálkách.
  • ty, kteří dbají na svoje zdraví, volí lehčí alternativy - nahrazují těstoviny zeleninovými nudlemi.
  • kreativní šéfkuchaře a domácí kuchaře, kteří chtějí vylepšit pokrmy jedinečnou texturou a vzhledem.

Recepty připravované se spiralizérem

Průvodce vytvářením tenkých a silných spirál!

Objevte řadu surovin, které lze krájet na spirály pomocí Thermomix® multifunkčního kráječe 2v1 a programu Spiralizování.

STÁHNĚTE SI PRŮVODCE

Nejlepší tipy:

Na velikosti záleží: Bezchybné zeleninové spirály získáte, když vyberete suroviny o průměru 3 až 5 cm, protože tím zajistíte stejnoměrné řezy.

Příprava jako od profíka: Před krájením spirál se kvůli stabilitě ujistěte, že je zelenina omytá a ořezaná.

_Zvítězte nad potížemi s vodou: Rozlučte se s příliš vlhkými pokrmy díky technikám, které minimalizují nadměrnou vlhkost.

Řešení pro skladování: Plánujte dopředu a naučte se správné metody skladování, abyste vždycky, když dostanete kulinářskou inspiraci, měli své spirálové výtvory čerstvé.

Tajemství úspěchu

Sladké dobroty ve formě spirál