Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Fenchelknollen, mit Grün, in Scheiben (2-3 cm)
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 731 kJ / 175 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lauwarmer Romanescosalat
40min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Fenchel-Orangen-Salat
10min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1 godz.
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Fenchelsalat
3h 35min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1h 10min
Sauce mit rotem Radicchio
25min
Möhrengemüse mit Frühlingszwiebeln
20min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min