Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Fenchelknollen, mit Grün, in Scheiben (2-3 cm)
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 731 kJ / 175 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butterkarotten
25 Min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1 godz. 10 min
Topinamburpüree
40min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5min
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 Min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1 Std. 50 Min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15p
Möhrengemüse mit Frühlingszwiebeln
20 Min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1h