Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g reife Tomaten, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 80 g grüne Paprika, in Stücken
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Salatgurke, in Stücken
- 10 g Rotweinessig
- ½ TL Salz
- 10 - 20 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20 min
Gurkenkaltschale
15min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30 min
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Kalte Caprese-Suppe
2h 15min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4h 30 min
Erdbeer-Gazpacho
40min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Sweet Hot Gazpacho
25 min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 20 min
Gazpacho Andalusia
40min