Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 EL Pinienkerne
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 250 g Milch
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 TL Speisestärke
- 150 g Gorgonzola, in Stücken (2-3 cm)
- 50 - 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 min
Käsesauce
15min
Roquefort-Dressing
10 min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 Min
Blauschimmelkäse-Sauce
10 min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40 Min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 Min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 min
Brokkoli-Gorgonzola-Sauce mit Hähnchen
40 Min
Käsefondue
15min