
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Rinderfiletsteak am Stück
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Msp. Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
-
50
g Butterschmalz
nebo 50 g Öl - 80 g Zwiebeln halbiert
- ½ Bund Petersilie ohne Stiele (volitelně)
- 120 g Tomaten geviertelt, entkernt
- 300 g Champignons große halbiert
- 25 g Paniermehl
- 1 Pck. Blätterteig aus dem Kühlregal (24 x 42 cm), z.B. von Tante Fanny
- 1 Ei getrennt
- 1 EL Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 372 kcal / 1554 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krabben-Lachs-Küchlein
1hod.
Rib Eye mit Béarnaise
1hod. 50min
Spargel-Scampi-Terrine
10hod.
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1hod.
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30min
Piccata Milanese
30min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3hod. 30min
Filet Wellington mit Maronen
1hod.
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1hod.
Rinderfilet im Speckpäckchen
50min
Vitello Tonnato
48hod.