Filet Wellington

Filet Wellington

4.6 171 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 45min.
8 Portionen

Suroviny

  • Rinderfiletsteak am Stück
    1000 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    1 Msp.
  • Butterschmalz
    50 g
    50 g Öl
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Petersilie (volitelně) ohne Stiele
    ½ Bund
  • Tomaten geviertelt, entkernt
    120 g
  • Champignons große halbiert
    300 g
  • Paniermehl
    25 g
  • Blätterteig aus dem Kühlregal (24 x 42 cm), z.B. von Tante Fanny
    1 Pck.
  • Ei getrennt
    1
  • Milch
    1 EL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 31 g
Kalorie 1554 kJ / 372 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...