Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Rinderfiletsteak am Stück
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Msp. Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
-
50
g Butterschmalz
nebo 50 g Öl - 80 g Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 120 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 300 g Champignons, große halbiert
- 25 g Paniermehl
- 1 Pck. Blätterteig aus dem Kühlregal (24 x 42 cm), z.B. von Tante Fanny
- 1 Ei, getrennt
- 1 EL Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1554 kJ / 372 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Putello Tonnato
4 Std.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 λεπτ.
Rib Eye mit Béarnaise
1ωρ. 50 λεπτ.
Krabben-Päckchen
35 Min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Sommerliche Putenrouladen auf Zitronentagliatelle
1h 20 phút
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 godz. 50 min
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1h
Filet Wellington mit Maronen
1h
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Piccata Milanese
30 Min
Bouchées à la Reine
55min