Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Rinderfiletsteak am Stück
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Msp. Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
-
50
g Butterschmalz
nebo 50 g Öl - 80 g Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 120 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 300 g Champignons, große halbiert
- 25 g Paniermehl
- 1 Pck. Blätterteig aus dem Kühlregal (24 x 42 cm), z.B. von Tante Fanny
- 1 Ei, getrennt
- 1 EL Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1554 kJ / 372 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Rieslingspasteten
2h 30min
Sauce Béarnaise
40 min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 godz. 20 min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 Std. 35 Min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30 min
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40 min
Thunfischpâté
4h 20min
Filet Wellington mit Maronen
1h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Bouchées à la Reine
55 min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h