Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fumetto di pesce
- 900 g di acqua
- 400 g di gamberi crudi interi, le teste e le code (pulite)
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a metà
- ½ cucchiaino di pepe bianco in grani
- 1 pizzico di sale
Risotto
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 radicchio rosso di Verona, mondato e a listarelle
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 30 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40 min
Risotto con salmone agli agrumi
50 menit
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto asparagi e fragole
35 Min
Risotto alle pere e gamberetti
50 menit
Risotto con mele e funghi
40 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min