Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Salsa al Roquefort
- 50 g di latte
- 200 g di formaggio roquefort sbriciolato
- 1 tuorlo
Risotto alla zucca
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 3 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 320 g di riso Carnaroli, cottura 17 minuti
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 30 g di burro freddo a pezzi (1-2 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2084 kJ / 498.1 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Tuk
- 27.4 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1869.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 Min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Risotto con mele e funghi
40 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 Min
Risotto radicchio e gamberi
1h 20 min
Risotto con la zucca e pancetta
40 Min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55 min
Risotto alla zucca e balsamico
30 min
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35min