Risotto alla zucca e Roquefort

Risotto alla zucca e Roquefort

4.5 71 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 porzioni

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Salsa al Roquefort
  • 50 g di latte
  • 200 g di formaggio roquefort sbriciolato
  • 1 tuorlo
Risotto alla zucca
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 3 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 100 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 30 g di burro freddo a pezzi (1-2 cm)
  • 1 rametto di rosmarino fresco (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1869.9 mg
Protein 15.1 g
Kalorie 2084 kJ / 498.1 kcal
Tuk 27.4 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 12.3 g
Sacharidy 46.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...