Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di patate a pezzi
- 10 g di burro + q.b.
- 4 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (120-200 g ciascuno)
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata e il succo
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di scalogni a metà
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di vino bianco secco
- 50 g di panna (30-40% di grassi)
-
200
g di formaggio fuso spalmabile (in triangoli)
nebo 200 g di formaggio fresco spalmabile - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35 min
Salmone con zucchine in crosta
1h
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 min
Pollo con crema di verdure
50 min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40 min
Zuppa del pescatore
50 min
Salmone al coriandolo
40 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 min