Stufato di vitello

Stufato di vitello

3.8 5 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • di cipolla in quarti
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di salvia fresca lavate ed asciugate
    3 foglioline
  • di spalla di vitello
    500 g
  • di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di Marsala secco
    200 g
  • di brodo vegetale (volitelně)
    200 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g

Nutriční hodnoty na 100 g

Kalorie 142 kcal / 594 kJ
Protein 10.7 g
Tuk 6.4 g
Sacharidy 6.1 g
Vláknina 0.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...