Stufato di vitello
TM31 TM5 TM6

Stufato di vitello

3.8 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
  • 500 g di spalla di vitello
  • 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 200 g di Marsala secco
  • 200 g di brodo vegetale (volitelně)
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
594 kJ / 142 kcal
Protein
10.7 g
Sacharidy
6.1 g
Tuk
6.4 g
Vláknina
0.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty