Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 500 g di spalla di vitello
- 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di Marsala secco
- 200 g di brodo vegetale (volitelně)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Pollo alla cacciatora
50min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.
Pollo in umido ai funghi
50min
Pollo alla birra bruna
3h
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min