Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 500 g di spalla di vitello
- 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di Marsala secco
- 200 g di brodo vegetale (volitelně)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1h 25min
Pollo alla cacciatora
50 min
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 min
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Ossibuchi agli asparagi
1 godz. 30 min
Stufato di agnello
2h
Spezzatino di reale alle olive
1 godz. 20 min
Stufato di pollo e basilico
35 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Spezzatino di manzo alla catalana
2h
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min