Stufato di vitello

Stufato di vitello

4.0 6 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 3 foglioline di salvia fresca lavate ed asciugate
  • 500 g di spalla di vitello
  • 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 200 g di Marsala secco
  • 200 g di brodo vegetale (volitelně)
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Protein 10.7 g
Kalorie 594 kJ / 142 kcal
Tuk 6.4 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 6.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...