Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 650 g di acqua
- 530 g di patate a pasta farinosa a fette (3 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 200 - 230 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo d'uovo
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Ripieno
- 1 scalogno a metà
- 2 zucchine medie a pezzi
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
300
g di brodo vegetale
nebo 300 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ - 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
-
100
g di pesto al basilico
nebo 40 g di burro fuso - Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2221 kJ / 531 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di zucchine (Bimby Friend)
35min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 Std. 5 Min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2h 45min
Pagnotta dolce all'olio di oliva
3h
Vellutata di patate e capesante (Bimby Friend)
30 Min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1 Std. 30 Min
Schiacciata integrale ai pomodori
45 Min
Corona di pan di pizza
4h
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate e piselli
1h
Spaghetti con la bottarga
25min