Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 650 g di acqua
- 530 g di patate a pasta farinosa a fette (3 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 200 - 230 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo d'uovo
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Ripieno
- 1 scalogno a metà
- 2 zucchine medie a pezzi
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
300
g di brodo vegetale
nebo 300 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ - 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
-
100
g di pesto al basilico
nebo 40 g di burro fuso - Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2221 kJ / 531 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Patate duchessa
1h
Gnocchi di polenta
25min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1h 30min
Gnocchi di carote con crema di zucchine
1 Std. 20 Min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55min
Gnocchi alle ortiche
1h 10min
Gnocchi di patate crude e pane
40min