
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 650 g di acqua
- 530 g di patate a pasta farinosa a fette (3 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 200 - 230 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo d'uovo
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Ripieno
- 1 scalogno a metà
- 2 zucchine medie a pezzi
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
300
g di brodo vegetale
nebo 300 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ - 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
-
100
g di pesto al basilico
nebo 40 g di burro fuso - Parmigiano Reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 531 kcal / 2221 kJ
- Protein
- 16.3 g
- Tuk
- 24.2 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di zucca al Taleggio
1hod. 10min
Gnocchi di zucca gialla
1hod. 5min
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Galette des rois ai marroni
Žádné hodnocení
Patate Dauphine
1hod. 50min
Piadine di patate
9hod. 25min
Pasta fresca (senza glutine)
1hod. 5min
Gnocchi di carote con crema di zucchine
1hod. 20min
Tagliolini alla zucca
1hod. 20min
Tortelli di zucca e seitan con salsa di noci
1hod. 15min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1hod. 35min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1hod. 10min