Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crosta di pane
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua
- 500 g di farina di forza (o manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Polpettone
- 50 g di acciughe sott'olio
- 700 g di carne trita di manzo
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
- 150 g di prosciutto crudo a fette
Emulsione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g acqua
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3403.2 kJ / 813.4 kcal
- Protein
- 47.8 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 40.1 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1921.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette classiche
1h
Salatini würstel ed Emmental
1h
Polpettone classico
1h 15 min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpette al sugo
45min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Colomba salata integrale al prosciutto di Praga
3h
Polpette alla mortadella
40min
Polpettone in crumble fragrante
1h
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h