Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
-
50
g Pancetta, gewürfelt oder in Streifen
nebo 50 g Speckwürfel - 500 g Zucchini, klein, in Scheiben (2 mm)
- 250 g Risottoreis
- 700 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1764 kJ / 422 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünes Risotto
35 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Risotto mit Zucchini
50 min
Kürbisrisotto
55 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Fenchel-Risotto
40 min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 min
Spargel-Bärlauch-Risotto
35 min
Grünes Spargel-Risotto
45 min
Risotto mit Zucchini und Speck
35 min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min