Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 500 g Lammfleisch, in Würfeln (1 cm)
- 1 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 grüne Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 100 g Weißwein
- ½ TL Paprika edelsüß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1488 kJ / 355 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammragout
1h
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 dk
Lammtopf Pichelstein
50 Min
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5h 15min
Zitronen-Hähnchen
50 Min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Gemüseeintopf Ägäis
50 Min
Asturische Fischsuppe
35 Min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 Min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35 Min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 Min