Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 EL Olivenöl
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 Hähnchen (1200 g), Schenkel und Brust, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft und etwas mehr zum Garnieren
- 150 g Wasser
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 4 Safranfäden
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Kurkuma
- ¼ TL Zimt
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ Salzzitrone, in dünnen Scheiben (volitelně)
- 100 g Oliven, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2376 kJ / 568 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderschmortopf
1h 20 min
Beschwipster Gockel
9h
Blumenkohl-Couscous
10min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 godz.
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40 menit
Garnelen-Chili
40 menit
Boeuf Bourguignon
1h 30 min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Avocadosuppe mit Garnelen
15 menit