
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Blattpetersilie ohne Stiele
- 60 g Zwiebeln
- 100 g Knollensellerie in Stücken
- 20 g Öl
- 500 g Lammfleisch mager, in Würfeln
- 1000 g Wasser
- 600 g Kartoffeln in kleinen Würfeln
-
3
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 1 TL Kümmel
- 200 g Möhren in kleinen Würfeln
- 200 g Weißkohl in feinen Streifen
- 1 Porreestange (200 g), in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 380 kcal / 1592 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 9.3 g
Alternativní recepty
Pichelsteiner Eintopf
1hod. 10min
Fisch-Minestrone
50min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1hod. 35min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Kaninchen alla Liguria
10hod.
Hähnchen-Minestrone
1hod. 20min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1hod. 45min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min