Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 60 g Zwiebeln
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 20 g Öl
- 500 g Lammfleisch, mager, in Würfeln
- 1000 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in kleinen Würfeln
-
3
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 1 TL Kümmel
- 200 g Möhren, in kleinen Würfeln
- 200 g Weißkohl, in feinen Streifen
- 1 Porreestange (200 g), in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1592 kJ / 380 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 9.3 g
Alternativní recepty
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45min
Fisch-Minestrone
50 Min
Lammragout
1 Std.
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Hähnchen-Minestrone
1 godz. 20 min
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3h
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Lammeintopf mit Paprika
50 Min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 Std.
Pichelsteiner Eintopf
1h 10min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 Min