Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

3.6 99 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

  • Olivenöl
    2 EL
  • Zwiebeln in dünnen Scheiben
    200 - 250 g
  • Rindfleisch aus der Schulter, in Würfeln (2-3 cm)
    800 g
  • durchwachsener Bauchspeck, geräuchert in Streifen
    150 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Möhren in Scheiben (1 cm)
    400 g
  • Rotwein (z.B. Burgunder)
    250 g
  • Wasser
    250 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Gewürzsträußchen (z.B. Lorbeerblatt, Thymian und Petersilie)
    1
  • Champignons in Scheiben
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 34 g
Kalorie 1579 kJ / 377 kcal
Tuk 21 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...