
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 EL Olivenöl
- 200 - 250 g Zwiebeln in dünnen Scheiben
- 800 g Rindfleisch aus der Schulter, in Würfeln (2-3 cm)
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert in Streifen
- 3 Knoblauchzehen
- 400 g Möhren in Scheiben (1 cm)
- 250 g Rotwein (z.B. Burgunder)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Gewürzsträußchen (z.B. Lorbeerblatt, Thymian und Petersilie)
- 200 g Champignons in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 377 kcal / 1579 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 8 g
Alternativní recepty
Schweinefilet mit Bohnensalat
55min
Rinderschmortopf
1hod. 20min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1hod.
Ossobuco
1hod. 20min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2hod. 50min
Rindfleischstew
1hod. 40min
Boeuf Bourguignon
9hod. 30min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1hod. 40min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Edelfischragout
35min