Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 EL Olivenöl
- 200 - 250 g Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (2-3 cm)
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Streifen
- 3 Knoblauchzehen
- 400 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 250 g Rotwein (z.B. Burgunder)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Gewürzsträußchen (z.B. Lorbeerblatt, Thymian und Petersilie)
- 200 g Champignons, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Boeuf Bourguignon
9 godz. 30 min
Garnelen-Eintopf
45 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 min
Lammeintopf mit Paprika
50 min
Zitronen-Hähnchen
50 min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min
Rinderschmortopf
1 godz. 20 min
Gulasch Stroganoff
1 godz. 10 min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1h
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min