Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 200 g Möhren, in Stücken
- 800 g Wasser
- 100 g Sahne
- 2 TL Salz
- 1 Msp. Safranfäden
- 4 Pangasiusfilets (ca. 400 g), in Streifen (1,5 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 - 3 Prisen Chilipulver
- 400 g Tiefseegarnelen, TK, aufgetaut, abgetropft
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremige Garnelen-Suppe
45 min
Ucha - Fischsuppe
50min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15 min
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Fischsuppe
1h 40 min
Gulaschsuppe deluxe
2 godz.
Andalusische Fischsuppe
50min