Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Gruyère, in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (ca. 3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 150 g Trauben, hell, kernlos, größere Trauben halbiert
- 150 g Gorgonzola
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2535 kJ / 605 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Maronenrisotto
30min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Risotto mit Basilikum
40min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Risotto mit Birnen
55 min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35min
Spargel-Safran-Risotto
35min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30min
Rucola-Risotto
35min