
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Walnusshälften
- 100 g Serrano-Schinken in Streifen
- 40 g Pecorino in Stücken (3 cm)
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 40 g Butter
- 10 g natives Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g trockener Weißwein
- 820 g Wasser
- 200 g Porree in Ringen (5 mm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 630 kcal / 2637 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 66 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Bärlauch-Risotto
35min
Grünkohlrisotto
40min
Fenchel-Risotto
40min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Fenchel-Risotto
35min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Erbsen-Risotto
50min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min