Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)

Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)

4.4 242 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
8 Stücke

Suroviny

  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • Filoteig (250 g, 10 Blätter)
    1 Packung
  • Frühlingszwiebeln in Stücken
    130 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Blattspinat, TK aufgetaut und ausgedrückt
    800 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    2 Prisen
  • Feta in Würfeln (1 cm)
    300 g
  • Pinienkerne
    50 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • frische Minze Blättchen abgezupft
    3 Stängel
  • Eier
    2
  • griechischer Joghurt (10% Fett)
    200 g
  • Cherrytomaten
    3

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 16 g
Kalorie 1562 kJ / 373 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...