
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
- 1 Packung Filoteig (250 g, 10 Blätter)
- 130 g Frühlingszwiebeln in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Blattspinat, TK aufgetaut und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 300 g Feta in Würfeln (1 cm)
- 50 g Pinienkerne
- ½ Bund frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Minze Blättchen abgezupft
- 2 Eier
- 200 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 3 Cherrytomaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 373 kcal / 1562 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Herzhafte Baklava
1hod.
Tomatentarte à la Provence
55min
Spinat-Empanada
1hod.
Tarte mit Spinat und Feta
50min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2hod.
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1hod.
Spinat-Schafskäse-Turm
1hod. 10min
Griechische Bougatsa mit Honig und Pistazien
4hod. 45min
Paprika-Oliven-Tortilla
1hod. 20min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2hod. 15min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1hod. 15min