Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Packung Filoteig (250 g, 10 Blätter)
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 300 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Pinienkerne
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 2 Eier
- 200 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 3 Cherrytomaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Bunte Paradeiser-Quiche
1h 30min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1h 30min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min
Moussaka
1h 55min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1h
Quiche mit Ofenpaprika
2 Std.
Spinat-Schafskäse-Turm
1 godz. 10 min
Tarte mit Spinat und Feta
50 Min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Spinat-Empanada
1h
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min