Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Packung Filoteig (250 g, 10 Blätter)
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 300 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Pinienkerne
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 2 Eier
- 200 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 3 Cherrytomaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Paprika-Feta-Tarte
1 godz.
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 godz. 30 min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 godz.
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1h 5min
Elsässer Zwiebeltarte
1h 50min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Spinat-Schafskäse-Turm
1 godz. 10 min
Paprika-Oliven-Tortilla
1h 20min
Quiche mit Kräuterseitlingen
1h 45min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 godz. 15 min
Porree-Feta-Tarte
2 godz.