Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Packung Filoteig (250 g, 10 Blätter)
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 300 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Pinienkerne
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 2 Eier
- 200 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 3 Cherrytomaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Moussaka
1h 55 min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50min
Paprika-Oliven-Tortilla
1 Std. 20 Min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1u. 30min
Tarte mit Spinat und Feta
50 Min
Spinat-Empanada
1h
Porree-Pilz-Quiche
2 Std. 10 Min
Bunte Ofen-Tortilla
1u. 10min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 Std. 20 Min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Tomatentarte à la Provence
55min
Fatayer mit Käse und Minze
1h 5min