Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Mandeln
- 1 Bund gemischte Kräuter, frisch (z. B. Petersilie, Kerbel, Schnittlauch und Dill), abgezupft
- 100 g Ziegengouda, in Stücken
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten
- 60 g Butter, in Stücken
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 650 g Wasser
- ½ TL Salz und mehr zum Abschmecken
- ¼ TL Pfeffer und mehr zum Abschmecken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Rucola, geputzt, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 8851 kJ / 2114 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 204 g
- Tuk
- 105 g
- Vláknina
- 12.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Grünes Spargelpesto
20 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 min
Grünes Spargel-Risotto
45 min