Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 3 TL Fenchelsamen, ganz
- 300 g Orangensaft
- 45 g Olivenöl
- 15 g weißer Balsamico-Essig
- 2 TL Honig
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 600 g Lachsforellenfilets mit Haut (2 Stück)
- 400 g Fenchelknolle, halbiert ohne Strunk
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 250 g Risottoreis
- 100 g Weißwein
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL geriebene Orangenschale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2840 kJ / 679 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1407 mg
Alternativní recepty
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 Min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 Min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 Min
Schweinefilet mit Zucchini-Risotto
1h
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Polenta mit Wurzeln und Seelachsfilet
50 Min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50 Min
Sous-vide-Kabeljau mit Rote-Bete-Zitronengras-Risotto
2h 10min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 Min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 min