Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Ziegenkäse, hart, in Stücken
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 1 rote Paprikaschote, in Stücken
- 30 g Olivenöl und etwas mehr
- 800 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Ras el Hanout
- 1 TL Salz, etwas mehr zum Bestreuen
- 1 TL Zucker
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 4 Eier (Größe M)
- Sumach, gemahlen, zum Bestreuen
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1267 kJ / 303 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 762 mg
Alternativní recepty
Süßkartoffel-Chili mit schwarzen Bohnen
40min
Dhal
40min
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 Std. 20 Min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Mexikanische Eier
30min
Halloumi mit Gurken-Koriander-Salat und Olivensalsa
45min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1 Std.
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Gemüse-Taboulé
1h 45min
Shakshuka
50min
Hummus mit Zucchini-Feta-Topping
45min