Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 100 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 50 g di latte
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di foglie di salvia secca tritata
- 2 - 4 pere Abate tagliate in ottavi (vedere consigli)
- 1 cucchiaino colmo di miele di castagno
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta ai porri
1h 5min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1h
Budini aromatici al pomodoro
1sa 10 dk
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Cous cous veloce con verdure crude
20min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Insalata di mele e formaggio
10min
Mousse di ricotta a Varoma
35min
Crostata di fiori e zucchine
1 Std. 35 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min