Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 100 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 50 g di latte
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di foglie di salvia secca tritata
- 2 - 4 pere Abate tagliate in ottavi (vedere consigli)
- 1 cucchiaino colmo di miele di castagno
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé al formaggio
55min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10 godz. 20 min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 godz. 50 min
Insalata con primo sale e noci
20min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9h 30 min
Insalata di mele e formaggio
10 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1u.
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min
Insalata di sedano bianco
15min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Palline al prosciutto
1 godz. 30 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min