Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di asparagi privati della parte legnosa e lessati al dente (800 g se da mondare)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a rondelle (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 uovo
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 632.7 kJ / 151.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 135.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Flan di cavolfiore
45min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1h 20 min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min
Sformatini di verdure
50min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35 Min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Flan di carote
50min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min