Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di asparagi privati della parte legnosa e lessati al dente (800 g se da mondare)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a rondelle (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 uovo
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 632.7 kJ / 151.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 135.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini di zucca
1h 20min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Flan di cavolfiore
45min
Torta di asparagi
1h 10min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Carpaccio di melanzane
45min
Sformatini di verdure
50min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min