Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di asparagi privati della parte legnosa e lessati al dente (800 g se da mondare)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a rondelle (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di ricotta, scolata dal siero
- 1 uovo
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 632.7 kJ / 151.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 135.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini di zucca
1h 20 phút
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 phút
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 Min
Sformatini di verdure
50 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Flan di carote
50 Min
Flan di cavolfiore
45min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min