Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di speck a listarelle (0.5 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di piselli freschi
- 70 g di cipolla rossa di Tropea a fette sottili
- 80 g di salmone affumicato a listarelle (0.5 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di acqua (volitelně)
- 320 g di pasta secca corta tipo mezze maniche
- 100 g di panna da cucina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2289 kJ / 547 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 61.7 g
- Tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Penne risottate con verdure
35min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min