Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cuori di carciofo, puliti e a fette
- 150 g di piselli freschi, sgranati
- 150 g di fave fresche, sgranate
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 280 g di pasta secca corta, tipo pipette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 56.6 g
- Tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 10.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Pasta integrale con crema di fave
40min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30min
Spaghetti con pecorino e fave
40min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Trofie pesto e champignon
30min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1 godz. 10 min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40min
Rigatoni capricciosi
1h
Penne risottate al pesto di melanzane
40min