Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di mandorle pelate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 4 pomodori secchi a pezzi
- 10 pomodorini ciliegia in quarti
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 350 di pasta secca tipo farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 Min
Tagliatelle mediterranee
35 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 λεπτ.
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 λεπτ.