
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di mandorle pelate
- 5 foglie di basilico fresco lavate
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciughe sott'olio sgocciolate
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale sciacquati
- 4 pomodori secchi a pezzi
- 10 pomodorini ciliegia in quarti
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 350 di pasta secca tipo farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 427 kcal / 1786 kJ
- Protein
- 12.3 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Spaghetti alla siciliana
30min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Carbonara vegetariana
30min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Pasta feta e pomodorini
30min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40min
Rigatoni affumicati
25min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min