Farfalle ai sapori di Sicilia

Farfalle ai sapori di Sicilia

4.5 85 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di mandorle pelate
  • 5 foglie di basilico fresco lavate
  • 50 g di cipolla in quarti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 filetti di acciughe sott'olio sgocciolate
  • 5 olive nere denocciolate
  • 10 g di capperi sotto sale sciacquati
  • 4 pomodori secchi a pezzi
  • 10 pomodorini ciliegia in quarti
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 800 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 350 di pasta secca tipo farfalle

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 12.3 g
Kalorie 1786 kJ / 427 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 4.8 g
Sacharidy 71.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...