Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 130 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Termine della preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di prosciutto crudo a listarelle
- 200 g di funghi champignon a fette
- 320 g di pasta secca tipo trofie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3368 kJ / 805 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Sacharidy
- 59.2 g
- Tuk
- 51.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1 godz.
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Farfalle ai peperoni e tonno
50min
Spaghettini ai peperoni
50min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Farfalle pesto e gamberi
20min