Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno a metà
- 1 peperoncino secco
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di pomodorini
- 30 g di vino bianco
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca corta tipo fusilli
- 100 g di burrata a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Rigatoni affumicati
25 min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti al tonno
40 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Mezze maniche affumicate
25 min
Tagliatelle mediterranee
35min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pasta fredda alla caprese
40 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min