Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di pasta corta a piacere
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di gambo di sedano
- 1 carota, pelata e a pezzi (circa 50 g)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 90 g di mortadella a fette
- 100 g di ricotta, scolata dal siero
- 350 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2067 kJ / 494 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 64.5 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Rigatoni affumicati
25min
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Fusilli tricolore
30min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Mezze maniche affumicate
25min
Spaghetti alla carbonara
30min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min