Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de poireaux, coupés en tronçons (3 cm env.)
- 20 g de beurre doux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de curry en poudre
- 2 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1405 kJ / 339 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 29.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Petit flan au roquefort et brocoli
40min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Flan d'épinard
45 Min
Crumble de potiron et jambon
1 godz. 10 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55 Min
Flan d'aubergine
1h
Fondue de poireaux
25min
Flan de patate douce aux épices
55 Min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20min
Chou-fleur en soufflé
55 Min