Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks separated
- 100 g unsalted butter, diced
- 100 g onions, quartered
- 50 g carrots, cut in pieces
- 6 shallots, halved
- 40 g plain flour
- 400 g beef stock
- 1 bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 fresh bay leaf
- 5 black peppercorns, crushed
- 500 g red wine
- 1 Tbsp beef jus
- 1 Tbsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 775 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Béarnaise sauce
15 Min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Beurre Blanc
20 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Tartare Sauce
10min
Salsa Verde
10min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min