Bordelaise Sauce
TM6 TM5 TM31

Bordelaise Sauce

3.6 ( 13 hodnocení )

Suroviny

  • 5 - 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves and stalks separated
  • 100 g unsalted butter diced
  • 100 g onions quartered
  • 50 g carrots cut in pieces
  • 6 shallots halved
  • 40 g plain flour
  • 400 g beef stock
  • 1 bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
  • 1 sprig fresh thyme leaves only
  • 1 fresh bay leaf
  • 5 black peppercorns crushed
  • 500 g red wine
  • 1 Tbsp beef jus
  • 1 Tbsp lemon juice

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
187 kcal / 775 kJ
Protein
2 g
Tuk
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty