
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves and stalks separated
- 100 g unsalted butter diced
- 100 g onions quartered
- 50 g carrots cut in pieces
- 6 shallots halved
- 40 g plain flour
- 400 g beef stock
- 1 bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
- 1 sprig fresh thyme leaves only
- 1 fresh bay leaf
- 5 black peppercorns crushed
- 500 g red wine
- 1 Tbsp beef jus
- 1 Tbsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 187 kcal / 775 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
BBQ Sauce
20 Min
Red Onion Gravy
25 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Béarnaise Sauce
15 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Beurre Blanc
20 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Peppercorn Sauce
30 Min