Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks separated
- 100 g unsalted butter, diced
- 100 g onions, quartered
- 50 g carrots, cut in pieces
- 6 shallots, halved
- 40 g plain flour
- 400 g beef stock
- 1 bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 fresh bay leaf
- 5 black peppercorns, crushed
- 500 g red wine
- 1 Tbsp beef jus
- 1 Tbsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 775 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Peppercorn Sauce
30 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Béarnaise sauce
15 Min
Creamy French Dressing
5 min
Beurre Blanc
20 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Fish Stew
45 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min