
Zařízení & příslušenství
Bordelaise Sauce
Příprava 10min
Celkový 55min
6 portions
Suroviny
-
fresh flat-leaf parsley leaves and stalks separated5 - 6 sprigs
-
unsalted butter diced100 g
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallots halved6
-
plain flour40 g
-
beef stock400 g
-
bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
black peppercorns crushed5
-
red wine500 g
-
beef jus1 Tbsp
-
lemon juice1 Tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
187 kcal /
775 kJ
Protein
2 g
Tuk
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Add Some Sauce!
11 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko