Kompatibilní verze
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g stale bread, broken in pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g pancetta, finely diced
- 20 g unsalted butter, at room temperature
- 8 scallops, large, coral removed
- 2 Tbsp oil
- lemon juice, freshly squeezed, for serving
- fresh thyme leaves, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 978.6 kJ / 233.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 556.6 mg
Alternativní recepty
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Plum Clafoutis (TM5)
1 Std. 15 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min