Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

4.8 38 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • stale bread broken in pieces
    30 g
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • water
    150 g
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    ¼ tsp
  • pancetta finely diced
    50 g
  • unsalted butter at room temperature
    20 g
  • scallops large, coral removed
    8
  • oil
    2 Tbsp
  • freshly squeezed lemon juice for serving
  • fresh thyme leaves chopped, for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 556.6 mg
Protein 8.9 g
Kalorie 970.7 kJ / 232 kcal
Tuk 16.7 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 5.4 g
Sacharidy 12.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...