Kompatibilní verze
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g stale bread, broken in pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g pancetta, finely diced
- 20 g unsalted butter, at room temperature
- 8 scallops, large, coral removed
- 2 Tbsp oil
- lemon juice, freshly squeezed, for serving
- fresh thyme leaves, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 978.6 kJ / 233.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 556.6 mg
Alternativní recepty
Chicken Liver Parfait
2h 40 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Bordelaise Sauce
55min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Scallops with pea purée
25 min