Zařízení & příslušenství
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
stale bread broken in pieces30 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water150 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
pancetta finely diced50 g
-
unsalted butter at room temperature20 g
-
scallops large, coral removed8
-
oil2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice for serving
-
fresh thyme leaves chopped, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
556.6 mg
Protein
8.9 g
Kalorie
970.7 kJ /
232 kcal
Tuk
16.7 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
5.4 g
Sacharidy
12.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Family Favourites
16 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min.
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2hod. 15min.
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min.
Asparagus Risotto
45min.
Béarnaise Sauce
20min.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min.
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1hod.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min.
Peppercorn Sauce
30min.
Seafood Risotto
40min.