Kompatibilní verze
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g stale bread, broken in pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g pancetta, finely diced
- 20 g unsalted butter, at room temperature
- 8 scallops, large, coral removed
- 2 Tbsp oil
- lemon juice, freshly squeezed, for serving
- fresh thyme leaves, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 978.6 kJ / 233.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 556.6 mg
Alternativní recepty
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Béarnaise Sauce
20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Prawn Cocktail
15min