
Kompatibilní verze
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g stale bread, broken in pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g pancetta, finely diced
- 20 g unsalted butter, at room temperature
- 8 scallops, large, coral removed
- 2 Tbsp oil
- lemon juice, freshly squeezed, for serving
- fresh thyme leaves, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 978.6 kJ / 233.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 556.6 mg
Alternativní recepty
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6hod. 25min
Bulgur Wheat
35min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1hod. 10min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1hod. 30min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1hod. 40min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2hod. 10min