Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g parsnips, peeled, sliced in rounds (1-2 cm)
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for frying
- olive oil, for frying
- 2 egg whites, from large eggs
- 2 egg yolks, from large eggs
- 30 g crème fraîche
- 30 g milk
- 2 Tbsp rice flour
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 80 g walnut halves
- 1 ½ Tbsp honey
- 100 g Stilton, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 395 kJ / 95 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 7.9 g
Alternativní recepty
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Mushroom Wellingtons
2 godz. 30 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Roasted Tomato Tart
2 godz.
Beetroot Houmous
15 Min