
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g boneless lamb leg cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 785.3 kcal / 3298.3 kJ
- Protein
- 59.8 g
- Tuk
- 51.1 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Sodík
- 620.7 mg
Alternativní recepty
Chorizo and chicken pasta
50min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef and mushroom hot pot
2hod.
Classic meatloaf
1hod. 35min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Lamb shanks with risoni and feta
3hod. 50min
Lamb spezzatino
1hod. 45min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1hod. 15min
Spiced lamb pie
40min
Chicken, leek and corn pie
1hod. 15min
Beef ragu
1hod. 25min