Zařízení & příslušenství
Lemon and lamb pie with filo topping
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 40min.
6 portions
Suroviny
-
boneless lamb leg cut into pieces (4 cm)1500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
celery stalks trimmed and cut into thirds3
-
olive oil20 g
-
water450 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cinnamon quill1
-
fresh dill leaves only8 sprigs
-
plain flour2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
egg yolks2
-
fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces340 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters (optional)400 g
-
butter cut into pieces100 g
-
filo pastry8 sheets
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
620.7 mg
Protein
59.8 g
Kalorie
3298.3 kJ /
785.3 kcal
Tuk
51.1 g
Vláknina
9.4 g
Nasycený tuk
22 g
Sacharidy
18.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hearty casseroles and bakes
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Pork cannelloni with vegetable sauce
1hod.
Curried sausages and lentils
1hod.
Chicken and cashews
55min.
Mongolian lamb hot pot
3hod. 25min.
Meatloaf with mushroom sauce
1hod. 15min.
Beef stroganoff
35min.
Lasagne bolognese
2hod. 30min.
Gluten free chicken and leek pies
3hod. 20min.
Beef cobbler with polenta dumplings
1hod. 30min.
Curry lamb cutlets
1hod.
Beef ragu
1hod. 25min.
Lamb shanks with risoni and feta
3hod. 50min.