Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Protein
- 59.8 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 51.1 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 620.7 mg
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35 Min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20 min
Lamb Moussaka
1h 30 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45min