Kompatibilní verze
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Sacharidy
- 74.6 g
- Tuk
- 23.6 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1766.8 mg
Alternativní recepty
Butter chicken
55min
Shepherd's pie
55min
Chicken and cashews
55min
Chicken cacciatore
50min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 Std.
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 godz. 10 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 godz. 40 min
Baked pumpkin and beef stew
3 godz.
Tomato basil chicken stew
35 min
Beef "Burgundy"
40 min