Zařízení & příslušenství
Pork and apple cider stew
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
2 portions
Suroviny
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves8
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
butter cut into cubes60 g
-
fennel bulb trimmed and thinly sliced½
-
eschalots peeled and cut into halves4
-
shortcut bacon rashers cut into strips2
-
parsnip (approx.110 g), cut into pieces (2-3 cm)1
-
carrots (approx. 90 g), cut into pieces (2-3 cm)2
-
pork fillet cut into cubes400 g
-
pearl barley50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
alcoholic apple cider300 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
dried bay leaf1
-
ground black pepper½ tsp
-
sea salt to taste1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
505.6 mg
Protein
55.8 g
Kalorie
3435.6 kJ /
821.2 kcal
Tuk
33.6 g
Vláknina
14.6 g
Nasycený tuk
18.4 g
Sacharidy
77 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Mexican cottage pie
1hod. 30min.
Apricot chicken risotto
30min.
Beef and mushroom hot pot
2hod.
Irish stew
1hod. 30min.
Meatloaf with onion gravy
1hod. 30min.
Fish fillets with fresh corn polenta
1hod. 5min.
Beef cobbler with polenta dumplings
1hod. 30min.
Lemon and lamb pie with filo topping
2hod. 40min.
Pork pies
2hod. 20min.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min.
Pork fillet with mustard
35min.
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min.