Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 8 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 60 g butter, cut into cubes
- ½ fennel bulb, trimmed and thinly sliced
- 4 eschalots, peeled and cut into halves
- 2 shortcut bacon rashers, cut into strips
- 1 parsnip (approx.110 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 2 carrots (approx. 90 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 400 g pork fillet, cut into cubes
- 50 g pearl barley
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g alcoholic apple cider
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3435.6 kJ / 821.2 kcal
- Protein
- 55.8 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 33.6 g
- Nasycený tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 14.6 g
- Sodík
- 505.6 mg
Alternativní recepty
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Beef and mushroom hot pot
2h
Irish stew
1 Std. 30 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 Std. 10 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min