Zařízení & příslušenství
Lamb spezzatino
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
4 portions
Suroviny
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
rindless bacon rasher cut into cubes (3 cm)70 g
-
lamb neck fillet cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper750 g
-
carrots cut into slices (1-2 cm)2
-
celery stalks cut into slices (1-2 cm)2
-
Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine200 g
-
water100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
823.7 mg
Protein
43.9 g
Kalorie
2064 kJ /
491.4 kcal
Tuk
23.4 g
Vláknina
10.7 g
Nasycený tuk
7.8 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Budget friendly Italian
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Beef ragu
1hod. 25min.
Chicken cacciatore
50min.
Beef stroganoff
35min.
Meatballs with tomato sauce
40min.
Beef "Burgundy"
40min.
Beef cobbler with polenta dumplings
1hod. 30min.
Southern-style pork and bean casserole
40min.
Beef spezzatino
1hod. 45min.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1hod. 10min.
Apricot chicken risotto
30min.
Chorizo and chicken pasta
50min.
Mongolian lamb hot pot
3hod. 25min.