Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Protein
- 43.9 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Sodík
- 823.7 mg
Alternativní recepty
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Beef ragu
1h 25min
Irish stew
1 godz. 30 min
Chicken cacciatore
50min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef Burgundy
1h 45min
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Chorizo and chicken pasta
50min