
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 sprig fresh sage leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 491.4 kcal / 2064 kJ
- Protein
- 43.9 g
- Tuk
- 23.4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Sodík
- 823.7 mg
Alternativní recepty
Chorizo and chicken pasta
50 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Chorizo meatballs and potato stew
40 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Beef ragu
1 godz. 25 min