Kompatibilní verze
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 85.3 g
- Nasycený tuk
- 34.4 g
- Vláknina
- 11.4 g
- Sodík
- 712.7 mg
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Pork san choy bau
25 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken pesto pasta
30min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Thai red chicken curry
30min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Chorizo and chicken pasta
50min