Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds

Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds

3.8 20 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 15min
2 portions

Suroviny

Parmesan crust
  • day old sourdough bread
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (2 cm)
    50 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • Brazil nuts
    60 g
  • egg
    1
  • unsalted butter
    30 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • fresh ground black pepper
    1 tsp
Lamb
  • lamb cutlets French trimmed (see Tips)
    6
  • honey
    2 tbsp
  • water
    600 g
  • kipfler potatoes cut into halves
    300 g
  • fresh baby spinach leaves
    200 g
  • olive oil plus extra for frying
    1 tbsp
  • salt to season
  • fresh ground black pepper to season
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped
    5 sprigs
  • unsalted butter
    20 g
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • ground nutmeg
    ½ tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 1178 kcal / 4948.5 kJ
Protein 41.7 g
Tuk 85.3 g
Sacharidy 59 g
Vláknina 11.4 g
Nasycený tuk 34.4 g
Sodík 712.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...