Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 albumi a temperatura ambiente
- 40 g di burro a pezzi a temperatura ambiente + q.b.
- 150 g di formaggio Castelmagno a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di latte scremato
- 60 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di pangrattato
- 4 tuorli a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1 Std.
Zabaione
15 λεπτ.
Soufflé al formaggio
55 Min
Zabaione al sidro
15 λεπτ.
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
No ratings
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35min
Blinis con salmone
1 Std.
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Pisarei e faśö
35min
Fonduta svizzera
20 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 godz. 15 min