Soufflé al Castelmagno

Soufflé al Castelmagno

4.7 10 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 55min.
8 porzioni

Suroviny

  • 4 albumi a temperatura ambiente
  • 40 g di burro a pezzi a temperatura ambiente + q.b.
  • 150 g di formaggio Castelmagno a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di latte scremato
  • 60 g di farina manitoba
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di pangrattato
  • 4 tuorli a temperatura ambiente

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 10.8 g
Kalorie 786 kJ / 188 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 9.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...