
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 albumi a temperatura ambiente
- 40 g di burro a pezzi a temperatura ambiente + q.b.
- 150 g di formaggio Castelmagno a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di latte scremato
- 60 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di pangrattato
- 4 tuorli a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 188 kcal / 786 kJ
- Protein
- 10.8 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galette Bretonne
1hod. 5min
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Mini tart tatin
3hod.
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1hod. 20min
Mousse di baccalà
45min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9hod.
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1hod. 10min
Lemon meringue pie
3hod.
Blinis con salmone
1hod.
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Salsa verde "Bagnet"
15min