Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 albumi a temperatura ambiente
- 40 g di burro a pezzi a temperatura ambiente + q.b.
- 150 g di formaggio Castelmagno a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di latte scremato
- 60 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di pangrattato
- 4 tuorli a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaione
15 Min
Budino al cocco brasiliano
1 Std. 30 Min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1 Std.
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1 Std.
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Agliata verde
15 Min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min
Crème caramel
3h 45min
Fonduta
8h 20min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Bagna cauda
35min