Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di formaggio Toma piemontese a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla bianca a metà
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 100 g di prosciutto crudo a listarelle
- 150 g di patate a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di vino bianco
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca integrale tipo fusilli (cottura 11 min. - vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3110.7 kJ / 743.5 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Sacharidy
- 70.7 g
- Tuk
- 33.5 g
- Nasycený tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1688.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Fusilli tricolore
30min
Risotto alla valdostana
35min
Mezze maniche affumicate
25min
Pasta sfiziosa
30min
Casarecce risottate al limone
30min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min