Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura del pollo
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo
- 2 rametti di erba cipollina fresca, lavati e asciugati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 400 g di petto di pollo senza pelle e a tocchetti (2 cm)
Sugo ai legumi
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di pisellini freschi
nebo 150 g di pisellini surgelati - 100 g di taccole, pulite e a metà
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a metà
-
200
g di brodo vegetale
nebo 200 g di acqua + 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Terminare la preparazione
- 1300 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 280 g di pasta tipo penne
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 54.4 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Fusilli tricolore
30 min
Mezze maniche affumicate
25 min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 min
Pasta con salmone e spinaci
55 min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30 min
Pasta sfiziosa
30 min
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40 min